Trainingen CNV Academie

CNV Academie is een brede organisatie die zich op veel verschillende manieren inzet voor beter werken in de publieke sector. Wij begeleiden je bij OR vragen, hoe je overtuigt en beïnvloedt op een prettige manier en bij loopbaanondersteuning. Bekijk ons trainingsaanbod!

Basistraining OR

Als lid van een OR heb je uiteraard wel een duidelijk idee van wat je wil bereiken en ook van wat anderen hopen dat je bereikt, maar concrete kennis van de regels waar je mee moet werken, of van de CAO-afspraken die voor jullie van betekenis zijn, daar ontbreekt het vaak wel aan. Om jullie werk echt goed te kunnen doen zul je je hier wel in moeten verdiepen. CNV Academie helpt daarbij.

Opleiding werken aan geluk

Leert hoe je, door je eigen houding te veranderen en te denken vanuit nieuwe invalshoeken, geluk bereikt op je huidige werk. Wetenschappelijke studies hebben verfrissende inzichten opgeleverd die ook jou van pas kunnen komen. Door je eigen gedrag goed te bekijken en je gewoonten te doorbreken ga je gelukkiger aan de slag. Tijdens de training laten we je zien waarom dat zo belangrijk is – en hoe je dat doet, want gewoonten doorbreek je natuurlijk niet zomaar.

Workshop loopbaanondersteuning

In de training Loopbaanankers leer je als HRM’er of leidinggevende het goede gesprek aan te gaan aan de hand van het spel. En we leren je hoe je hier een vervolg aan geeft. Dat is goed voor je afdeling als geheel, want gemotiveerde werknemers die weten dat ze kunnen groeien, zullen hun werk met meer plezier en succes doen. Loopbaanbegeleiding helpt iedereen.

Prettig overtuigen en beïnvloeden

Hoe overtuig je op een prettig manier? CNV Academie traint je in het oefenen van gesprekken, waarna je je ideeën aantrekkelijk kunt presenteren, zodat je ideeën ook overtuigen. Het is daarbij belangrijk om van je eigen kracht uit te gaan. Iedereen heeft z'n eigen stijl van communiceren en in die persoonlijke stijl ligt de sleutel naar een prettig en open gesprek, dat toch overtuigend is. Overtuig je gesprekspartner

Tot 50% korting op trainingen

Als CNV-lid krijg je tot 50% korting op alle individuele trainingen.

OR Partnerschap

Als lid van een OR zul je vaak met vragen zitten waar wij van CNV Academie een goed antwoord op zouden hebben. Dan is het prettig als de drempel laag is en je gewoon kunt bellen met je vertrouwde contactpersoon (trainer/adviseur) binnen CNV Academie. Als jullie als OR een partnerschap met ons aangaan is dat ook echt mogelijk. Je kunt dan altijd bij ons aankloppen. We werken dan samen aan een betere sector.