Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pensioenspreekuur in Groningen

9 mei 2017 | 13:00 - 17:00

9 mei: pensioenspreekuur in Groningen

CNV Zorg & Welzijn helpt leden die in de zorg werken op weg met vragen over hun pensioen. Op 9 mei 2017 is er een pensioenspreekuur in Groningen.

9 mei: pensioenspreekuur in Groningen

CNV Zorg & Welzijn en pensioenfonds PFZW ondersteunen leden die in de zorg werken met pensioenvragen. Hiervoor is een aantal pensioenambassadeurs getraind om vragen over het pensioen te kunnen beantwoorden.

Heb jij vragen over jouw pensioen? Dan is dit spreekuur iets voor jou!

De pensioenambassadeur kan je op het juiste spoor zetten als het gaat om vragen over jouw pensioen. Door samen te kijken naar jouw pensioenplanner kunnen je vragen beantwoord worden. Vragen waar niet onmiddellijk een antwoord op is, worden voorgelegd aan de helpdesk van het PFZW.

We organiseren per provincie laagdrempelige pensioenspreekuren. Op 9 mei 2017 is er een spreekuur. Onze pensioenambassadeur is Piet van Gijssel. Leden en niet-leden uit de provincie Groningen zijn van harte uitgenodigd voor één van de pensioenspreekuren in Groningen.

Het pensioenspreekuur is op 9 mei 2017
Tijd: 13.00 – 17.00 uur.
Adres / Plaats: Dragonstraat 19 / 9731 JL Groningen.

Kun je niet op deze datum, of de locatie is te ver weg en je wilt toch een keer praten met een pensioenambassadeur, dan kun je je ook melden. Misschien weet je een geschikte locatie bij jou in de buurt (bij je werkgever wellicht?). Stuur een mail aan cbb@cnv.nl

Aanmelden voor het pensioenspreekuur op 9 mei 2017 in Groningen kan via onderstaand digitaal formulier:

Gegevens

Datum:
9 mei 2017
Tijd:
13:00 - 17:00

Organisator

Subitem 1-2-1

Locatie