Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Netwerkbijeenkomst recent gepensioneerden te Burgum over emotionele intelligentie

23 maart 2017 | 10:30 - 14:30

Voor wie is deze bijeenkomst?

Recent gepensioneerde leden die graag bezig zijn met hun ontwikkeling, het op prijs stellen contact te houden met hun vakvereniging en elkaar willen ontmoeten. Haal inspiratie uit deze bijeenkomst en ontmoet gelijkgestemde gepensioneerde collega’s. De netwerkbijeenkomsten voor de recent gepensioneerden van de sector Onderwijs zijn sinds najaar 2016 ook opengesteld voor de senioren van de sectoren Overheid, Publieke Diensten, Zorg en Welzijn.

Waarom wil je deze bijeenkomst bijwonen?

Jacques Daenen gaat met ons aan het werk met emotionele intelligentie. Iedereen heeft wel emoties. Je ziet ze dagelijks op de tv. Hoe vaak hoor je niet: hij/zij werd er emotioneel van? Soms komen er tranen aan te pas. Je hoeft niet erg intelligent te zijn om te weten wat men bedoelt met intelligent. Voor de mate van intelligentie hebben we zelfs een apart begrip. We hebben het dan over IQ. Ook bij emoties kennen we zo’n begrip. Dan heet het EQ. Beide begrippen staan niet los van elkaar. Onder invloed van elkaar kunnen zij veranderen. Tijdens de workshop gaan we in op enkele aspecten van emotie en intelligentie. Daarbij komt zeker aan de orde hoe je zelf omgaat met je eigen emoties, de invloed daarvan op anderen, herkennen van emoties bij anderen en mogelijkheden om sturing aan emoties en gedrag te geven.
Deze workshop is vooral gericht op leden die na hun pensionering op een of andere manier een nieuwe start willen maken en daarbij (nog) beter gebruik willen maken van hun eigen mogelijkheden.
In de workshop staat de eigen ervaring centraal en niet de presentatie van de theorie.

Programma

10.30 uur inloop met koffie en thee
10.45 uur opening en welkom
11.00 uur gastspreker: Jacques Daenen,  workshopgever CNV Connectief
12.00 uur maaltijd en tijd voor informeel contact
13.00 uur vervolg onderwerp
14.00 uur rayonflits
14.15 uur afsluiting en gelegenheid tot napraten

Datum: Donderdag 23 maart 2017
Tijd: 10.30 – 14.30 uur
Locatie: De Pleats, Schoolstraat 82, 9251 ED Burgum. Tel. 0511-461 556
Aanmelding: Stuur een e-mail met adresgegevens en lidnummer naar: netwerkfriesland@cnv.nl o.v.v. 23-3-2017 Burgum
Contactpersoon: Bereikbaar op 06 223 06 807

Welkom

Iedereen die gepensioneerd, geïnteresseerd en lid is van CNV Connectief, is van harte welkom. Neem gerust een collega en lid van CNV Connectief mee en kom gezellig samen en krijg meer inzicht in interessante en inspirerende onderwerpen. De bijeenkomst is gratis voor leden. Reiskosten zijn voor eigen rekening.

 

Gegevens

Datum:
23 maart 2017
Tijd:
10:30 - 14:30

Locatie