Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Themadag Blijf in je kracht!

13 november 2019 | 10:00 - 16:00

Blijf in je kracht!

Ontmoetingsdag / Themadag / Jaarvergadering voor alle Anders Actieven van CNV Connectief

Woensdag 13 november 2019 van 10.00 tot 16.00 uur.

 Opstandingskerk, Hoefslag 132, Nijkerk

Telefoon: 033 245 1529

’Blijf in je kracht’ is het thema van de jaardag die we op 13 november organiseren in Nijkerk. We willen je op deze jaardag graag ontmoeten, informeren en inspireren. We beginnen met een inspirerend verhaal  over mentale overlevingskracht van Joseph Oubelkas, schrijver van het boek ’400 brieven van mijn moeder’.

Hij deelt zijn verhaal over zijn onterechte gevangenschap in Marokko in de hoop iets voor andere mensen te kunnen betekenen. Zijn indrukwekkende verhaal heeft in de afgelopen jaren veel media-aandacht gekregen. Hij was onder andere te zien bij Pauw & Witteman, Het Familieportret en Koffietijd, te horen op de radio bij het NOS Journaal, Frits Spits en Spijkers met koppen en hij verscheen in vele magazines, waaronder Libelle, HP/De Tijd, Men’s Health, Grazia en Linda.

In het middagprogramma gaan we met elkaar op een interactieve wijze aan de slag met het thema “Blijf in je kracht”. 

Programma

 • Vanaf 00 uur staat de koffie en thee klaar.
 • Om 10.30 uur starten we met programma
 • Joseph Oubelkas vertelt over mentale overlevingskracht en zijn ervaringen in een ondenkbare en levensgevaarlijke periode. Hoe ga je om met moeilijke situaties, hoe maak je er het beste van, waar leg je je focus? Hoe kun je relativeren en welke keuzes kun je wel maken?
 • We geven een kijkje in de keuken van de Ledengroep Anders Actieven van CNV Connectief.
 • We zorgen voor een lunch.
 • Vind je het ook wel eens lastig dat je altijd maar door dezelfde bril kijkt naar de wereld om je heen? Het lijkt wel of alles verandert, maar eigenlijk weet je niet goed hoe jij in die nieuwe wereld past. Hoe zorg je er nou voor dat van álle dingen die je in de weg kunnen zitten, jij in ieder geval niet jezelf in de weg zit?!
  In deze workshop gaan we daar mee aan de slag. We gaan ontdekken hoe je hersenen werken, hoe jij bepaalde beelden creëert en hoe je een andere bril kunt opzetten. En we gaan aan de slag met een persoonlijk actieplan: zodoende kun jij goede doelen voor jezelf stellen, bedenken hoe jij die doelen gaat behalen en wat je daarbij helpt!
  De workshop wordt gegeven door Nelleke Aantjes, een enthousiaste trainer die graag al fietsend door de polder op nieuwe manieren naar iets kijkt en jou uitdaagt om hetzelfde te doen. Ze stelt graag prikkelende vragen, zonder oordeel, mét een glimlach.
 • Afsluiting (15.30 uur)
 • Blijf nog even gezellig napraten met een hapje en een drankje.

Deze jaardag is bedoeld voor iedereen die wegens problemen met de gezondheid of in de werksituatie anders actief is of misschien gaat worden. Deelname is gratis voor leden van CNV.

Wij hopen u op 13 november te kunnen begroeten.

Vriendelijke groet,

Flip Homburg, secretaris Ledengroep Anders Actieven CNV Connectief (0113-212121)

 

Aanmelding en info:

U kunt zich  opgeven via: https://jaardag2019aa.eventbrite.nl

Wilt u informatie over deze dag dan kunt u mailen naar: andersactieven-cnv-connectief@cnv.nl

Als u zich niet online kunt aanmelden dan mag dat per post naar:

Flip Homburg, Hoogewei 44, 4464AL Goes.

Wilt u dan vermelden: naam, adres, telefoonnummer en emailadres; tot welke Sector je behoort (Onderwijs, Z&W, O&PD) en eventuele dieetwensen.

 

Er is plaats voor 60 personen. Aanmeldingen worden behandeld naar volgorde van binnenkomst. De uiterste inschrijfdatum is  5 november 2019.

 

Overige informatie:

Reiskosten worden vergoed volgens de hiervoor geldende regeling van CNV Connectief.

 

Locatie en bereikbaarheid:

De Opstandingskerk, Hoefslag 132, Nijkerk. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf trein- en busstation Baarn bent u in slechts 8 minuten lopen bij De Opstandingskerk.

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
13 november 2019
Tijd:
10:00 - 16:00