Energie NWb Cao

De Netwerksector is dynamisch en dat vraagt wat van haar medewerkers. Netwerkbedrijven spelen in op de behoefte van de samenleving op duurzame en betaalbare energie, middels een goed functionerend netwerk voor veilig en betrouwbaar transport! De netwerkbedrijven creëren daar op internationaal en lokaal niveau mogelijkheden voor. 

Duplo-principe

Bonden en werkgevers werken samen in het Duplo-principe. Met de vier bouwstenen trekken werkgevers en werknemers samen op en behalen goede resultaten. Vernieuwend samen op weg.

Vanuit dit principe is een Netwerk Manifest gemaakt voor werkgevers en werknemers in de sector en daarom als voorwoord aan de cao gevoegd. Vernieuwen en veranderen doen wij samen. Dialoog, flexibiliteit en wederkerigheid staan hierbij centraal. Wij hebben inzicht in en begrip voor elkaars ideeën, doelen en drijfveren.

Cao Netwerkbedrijven

In de CAO voor werknemers bij netwerkbedrijven (energiesector) heeft CNV Publieke Diensten afspraken gemaakt over onder andere salaris, pensioen, werktijden, arbeidsomstandigheden, verlofregelingen en veilig en gezond werken. Op deze pagina lees je nieuws over onze sector en de verwijzing naar de meest recente CAO en kijk wat de CAO voor jou betekent (http://www.caonwb.nl/).

De volgende netwerkbedrijven vallen onder de CAO:

Contactpersoon

Arno Reijgersberg
Onderhandelaar CAO Energie NWB
a.reijgersberg@cnv.nl
06-51380783