KIWA Cao

Header-Image

Denk en praat mee over de nieuwe cao Kiwa!
Wil jij meehelpen om de cao bij Kiwa te moderniseren? Ben jij positief kritisch en opbouwend? Dan is dit je kans om invloed te hebben op de cao: praat en denk mee!

Op 22 februari 2018 hebben CNV, en de andere vakbonden, met je werkgever gesproken over de nieuwe cao voor Kiwa. De huidige cao loopt af op 1 april 2018. Het afgelopen jaar heeft een speciale denktank zich gebogen over de vraag hoe er in de cao meer flexibiliteit en duurzame inzetbaarheid kan komen. De denktank heeft hier hard aan gewerkt. Er is o.a. een enquête gehouden onder de medewerkers. Mede hierop gebaseerd heeft de denktank een advies uitgebracht. Het is nu aan de onderhandelende partijen om het advies om te zetten in concrete afspraken voor de cao Kiwa.


We hebben jou hierbij nodig!

Dit betekent dat de cao de komende tijd flink gaat veranderen. Het omzetten van het advies tot afspraken kan niet alleen tot stand komen aan de cao-tafel. Hierbij hebben wij participatie van de medewerkers, de vakbondsleden, en dus van jou, hard nodig.


Doe je mee?

Wil je daadwerkelijk invloed op de modernisering en flexibilisering van de cao bij Kiwa? Of wil je meer informatie? Stuur een email naar a.polat@cnv.nl of bel 06 5367 9844

Samen bekijken we hoe je het beste kunt meedoen. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail, telefonisch, maar ook in een werkgroepje.

Contactpersoon

Aynur Polat
Onderhandelaar CAO KIWA
a.polat@cnv.nl
06 5367 9844