PostNL Cao

In uw CAO speciaal voor werknemers bij PostNL heeft CNV Publieke Diensten afspraken gemaakt over onder andere salaris, pensioen, werktijden, arbeidsomstandigheden, verlofregelingen en veilig en gezond werken.

Op deze pagina leest u het laatste nieuws over uw CAO. Download de volledige tekst van de meest recente CAO en kijk wat de CAO voor u betekent.

Overzicht CAO's PostNL

Vanaf 31 mei 2011 heeft TNT Post een andere naam: PostNL. De focus van PostNL ligt op de markten van post, pakketten en e-commerce in Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië en Italië. Er vallen vier CAO's onder dit bedrijf: Pakketpost, Zaterdagbestellers, Postbezorgers en PostNL ('grote post CAO', voorheen TNT). CNV Publieke Diensten is partij bij de CAO-onderhandelingen.

Akkoord CAO PostNL

Bonden en PostNL hebben een akkoord bereikt over een nieuwe CAO. Hieronder kun je alle afspraken downloaden:

Pensioenakkoord

Er is een akkoord bereikt over nieuwe pensioenafspraken bij PostNL. De eerder afspraken in 2012 zijn uitgewerkt. Meer informatie en de documenten hieronder:

Looptijd: 1 januari 2015-31 december 2015

Cao onderhandelingen
De cao onderhandelingen over jullie nieuwe cao zijn deze week gestart. CNV Publieke Diensten heeft samen met FNV Overheid, BVPP en VHP2 onderwerpen vastgesteld welke aan bod gaan komen in de onderhandelingen.
Aanstaande vrijdag start de eerste onderhandelingsronde.
De vier bonden hebben hun leden geïnformeerd door middel van een nieuwsbrief die je hier kunt nalezen

Ook Post NL heeft op hun beurt de bonden geïnformeerd over de huidige situatie bij PostNL. Die brief kan je ook hier nalezen.

CNV Publieke Diensten blijft leden én niet-leden via dit kanaal over de voortgang van de onderhandelingen informeren.

Werkgeversbrief-getekend.pdf
Voorstellenbrief_vo_def_1.0

 

Contactpersoon

Anselma Zwaagstra
Bestuurder