Over CNV Academie

CNV Academie biedt ondersteuning, begeleiding en training. De Academie ziet het als haar verantwoordelijkheid om iedereen te ondersteunen bij de vraagstukken die er leven. Dat gebeurt door middel van individuele cursussen of door maatwerk op locatie.

Trainingen

CNV Academie biedt jou en je collega's training, coaching, advies, studiedagen en workshops. Bekijk ons trainingaanbod:

De inhoud en de duur van het programma stemt Academie volledig af op jouw eigen wensen en mogelijkheden. Bekijk hier de digitale versie van de folder Overheid en Publieke Diensten.

Maatwerk trainingen

De maatwerkprogramma’s biedt Academie in verschillende vormen aan: trainingen, workshops, voorlichtingen, studiedagen, teamdagen en plaatselijke begeleiding. De maatwerk-trainingen van CNV Academie zijn CEDEO-erkend.

Keurmerken

CNV Academie beschikt over een CEDEO-erkenning. De CEDEO-erkenning wordt uitsluitend verleend als meer dan 80% van de klanten tevreden of zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut.

Onderwijsbegeleiding_FC
BedrijfsMaatwerk_FC

CNV Academie

Heb je vragen, wil je een advies of wil je een afspraak maken voor een training? Bel dan met een van de medewerkers via 030 751 1785 of stuur een e-mail naar aanvraagacademie@cnv.nl