Persoonlijke ontwikkeling

CNV Academie biedt workshops, trainingen en bijvoorbeeld studiedagen aan zodat jij in staat bent om mee te kunnen gaan met die veranderingen, en wel op een manier die goed is voor jou zelf én voor jouw organisatie.

Investeren in je persoonlijke ontwikkeling en je loopbaan is belangrijk. CNV Academie helpt je daarbij. Dit kan door middel van standaardtrainingen die de Academie aanbiedt; leden van CNV Connectief krijgen hiervoor een korting van 50%. Ook levert de Academie trainingen op maat. Dus wil je individueel trainen of als team; zeg maar wat, wanneer en hoe.

Of het nu gaat om een training van werkdruk naar werkplezier, Het Nieuwe Werken, timemanagement of een verdieping van je beïnvloedingstechnieken: we denken graag met je mee over jouw specifieke leerbehoefte.

Wij weten dat jij zelf verantwoordelijkheid kunt nemen als professional en dat je zelfredzaam bent. Dat betekent niet dat zelfredzaamheid een vanzelfsprekendheid is. Die zelfredzaamheid groeit als er aandacht is voor jou zelf, voor de veranderingen om jou heen en wat die veranderingen met jou doen. CNV Academie werkt met professionals die goed weten wat er in jouw organisatie en in jouw sector speelt en kan je hierin ondersteunen.

Aanbod trainingen Persoonlijke ontwikkeling

 • Beter je doel bereiken: prettig overtuigen en beïnvloeden
  Leer met enthousiasme en vertrouwen draagvlak te creëren voor je eigen ideeën of die van je organisatie.
  Lees meer
 • Carrièreworkshops
  Wat zijn je wensen, kwaliteiten, mogelijkheden en de vervolgstappen?
  Lees meer
 • Van werkdruk naar werkplezier
  Wat veroorzaakt werkdruk en werkplezier en hoe krijg je dit in balans?
  Lees meer