Training grip op communicatie

Daar ga je weer. Steeds als die collega of je leidinggevende iets vraagt aan jou of iets tegen je zegt, schiet je in de stress en lukt het niet om een goed antwoord te formuleren. Je hebt wel een antwoord, maar het komt niet goed over aangezien er door de ander niets mee wordt gedaan!

Wat zou het fijn zijn als je wist waarom je zo reageert zoals je doet en hoe het komt dat de ander zo reageert op jou! En wat misschien nog wel belangrijker is: dat je wist hoe je de situatie kunt ombuigen en van een miscommunicatie een goed verhaal kon maken!

Inhoud training grip op communicatie

Tijdens deze training leer je hoe communicatie werkt en begrijp je wat het effect is van non-verbale en verbale communicatie. We geven je inzicht in jouw ‘voorkeursstijl’ en laten je ervaren hoe je andere stijlen kunt inzetten. Gedurende deze dag krijg je tools aangeboden, delen we kennis en ervaringen en oefenen we met situaties uit de dagelijkse praktijk. Na deze dag begrijp je hoe communicatie werkt, hoe je zelf communicatie beïnvloed en ben je in staat om effectief en helder te communiceren. Omdat we werken met voorbeelden uit je dagelijkse praktijk, ervaar je tijdens de training direct het effect van helder en krachtig communiceren.

Waar en wanneer?
Datum: 17 mei 2018
Tijdstip: 10:00-17:00 uur
Locatie: CNV Kantoor, Tiberdreef 4, Utrecht

Voor wie?
Voor iedereen die werkzaam is in de sectoren Onderwijs, Overheid, Publieke Diensten, Zorg en Welzijn.

Kosten
Leden: €195,-
Niet-leden: €390,-

Aanmelden training communiceren

Meld je direct aan voor de training grip op communicatie of bel met (030) 751 1785.

Voor wie?
Voor iedereen die werkzaam is in de sectoren Onderwijs, Overheid, Publieke Diensten, Zorg en Welzijn.

Kosten
Leden: €195,-
Niet-leden: €390,-