Training prettig overtuigen en beïnvloeden

Leer met enthousiasme en vertrouwen draagvlak te creëren voor je ideeën.

De tijd dringt. Je wil zo snel mogelijk je doel bereiken. Je moet daarin anderen meenemen en dat gaat niet altijd hand in hand. De verschillende belangen, verschillende meningen en uitgangspunten zorgen ervoor dat je steeds weer terug moet naar de tekentafel, naar je collega’s of leidinggevende. Aan jouw werk ligt het niet; het is compleet, goed onderbouwd en alle puntjes op de i zijn aanwezig. Wat zou het mooi zijn als je wist op wat voor manier je de ander wil overtuigen van je werk én wat voor effect dat heeft op je gesprekspartner. En meer nog: hoe je nu het gewenste effect kan bereiken, ongeacht bij wie je dat wil bereiken.

Inhoud training prettig overtuigen en beïnvloeden

We hebben allemaal een ‘voorkeursmanier’ waarop we anderen benaderen. Door te weten welke manier jouw voorkeur heeft, wat de effecten daarvan zijn op de ander en door te weten welke manieren er nog meer zijn, kun je voortaan effectiever je doel bereiken. Door de juiste techniek van beïnvloeden en overtuigen op het juiste moment bij de juiste persoon in te zetten, kun je ook de ander enthousiast krijgen voor jouw voorstel! We vinden het belangrijk dat je daarbij in gesprek blijft en dat je dit gesprek op een plezierige en overtuigende manier kunt beïnvloeden.

Gedurende de dag geven wij je inzicht in je eigen ‘voorkeursmanier’ van overtuigen en beïnvloeden van anderen en het effect op anderen, maak je kennis met andere manieren van overtuigen en beïnvloeden en de effecten daarvan op anderen en leer je deze ook toe te passen op het juiste moment. Ook geven wij je handvatten en delen we kennis en ervaringen over communicatie, beïnvloeden en overtuigen. Zodat je na deze training ook met enthousiasme en vol vertrouwen draagvlak kunt creëren voor je eigen ideeën of die van je organisatie. Dat allemaal op een natuurlijke wijze gebaseerd op je eigen kracht!

Waar en wanneer?
Datum: 12 april 2018
Tijdstip:  10:00-17:00 uur
Locatie: CNV Kantoor, Tiberdreef 4, Utrecht

Voor wie?
Voor iedereen die werkzaam is in de sectoren Onderwijs, Overheid, Publieke Diensten, Zorg en Welzijn.

Kosten
Leden: €195,-
Niet-leden: €390,-

Informatie training prettig overtuigen en beïnvloeden

Wil je meer informatie over de training? Bel met (030) 751 1785.