Training verzuim en re-integratie

Duurzame inzetbaarheid is voor veel bedrijven en organisaties in Nederland een belangrijk thema. Verzuim en re-integratie spelen daarbij een grote rol. Omdat de impact op de organisatie groot is maar de beheersbaarheid juist vaak heel lastig is. Bovendien hebben veel factoren invloed op verzuim en integratie maar zijn ze niet altijd even zichtbaar en herkenbaar.

Hoe is dat voor uw bedrijf of organisatie? Heeft uw bedrijf of organisatie zicht én grip op verzuim en re-integratie? Heeft u als medewerker voldoende zicht op verschillende aspecten van duurzame inzetbaarheid? En beschikt u over voldoende kennis om de knelpunten rondom verzuim re-integratie en duurzame inzetbaarheid aan te kaarten of aan te pakken? Dan is de “Training Verzuim en Re-integratie in relatie tot Duurzame Inzetbaarheid” iets voor u!

Doel verzuimtraining

De deelnemer heeft na afloop inzicht in de diverse beleids- of wetterreinen die elkaar vaak (ongemerkt) overlappen en wat daar het effect is op duurzame inzetbaarheid. De deelnemer heeft een beter inzicht in de kosten, de soms tegengestelde belangen, signalen die wijzen op complexe bedrijfskundige verzuimgerelateerde vraagstukken en weet deze te agenderen.

Inhoud verzuimtraining

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod: signalen die wijzen op complex verzuim, juridische uitgangspunten, bedrijfsbelangen, diverse organisatiemodellen, start in berekening loonwaarde en wat dat zegt over inzetbaarheid en effect op collega’s/team prestaties, kosten van langdurig verzuim, analyseren van verzuimpercentages.

Hoe werkt het en wat kost het?

Wij kunnen deze training verzorgen als incompany training en we bieden de training aan als open inschrijving. De duur van de training is twee dagen.
Open inschrijving:
Data: maandag 25 september en donderdag 5 oktober 2017
Tijd: 9.30-16.30 uur
Locatie: CNV kantoor, Tiberdreef 4 in Utrecht
Kosten: € 780,-
Speciale korting: leden van CNV krijgen 50% korting en betalen € 390,-
Voorwaarde: de training gaat door bij voldoende aanmeldingen

Aanmelden verzuimtraining

Meld je direct aan voor de verzuimtraining.

Incompany training

Wij kunnen de training incompany, dus binnen uw eigen bedrijf of organisatie, verzorgen. De training wordt gegeven door een Register Sociaal Bedrijfskundig Adviseur. Data en tijden plannen we in overleg. Het maximum aantal deelnemers voor de training is 12. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Meer weten?

Neem contact op met Jacqueline van Grevengoed van CNV Academie via 030-751 1785 of mail naar aanvraagacademie@cnv.nl