Workshop lekker in je loopbaan

Het ‘goede gesprek’ voeren, dat doet toch iedereen? Maar waar begin je dan mee en hoe kun je je medewerkers op hun gemak stellen en laten inzien dat het gaat over hun eigen loopbaan? En dan? Het gesprek is van start gegaan en hoe kun je je medewerker nu een stap verder helpen. In het gesprek, in zijn gedrag na het gesprek en in zijn verdere loopbaan?

Inhoud workshop lekker in je loopbaan

In deze workshop, bedoeld voor HR adviseurs, P&O medewerkers en teamleiders, gaan we aan de slag met het loopbaanankersspel. Met behulp van onze kaartenset kun je op een luchtige wijze het gesprek openen, uitgaande van de talenten en vaardigheden, motieven en behoeften van de medewerker zelf! Door meer zelfinzicht in de belangrijke waarden in een loopbaan, kunnen medewerkers de eerste stap nemen om zelf regie te voeren op hun loopbaan. Het is geen test, brengt geen verborgen talenten aan het licht, maar biedt een structuur in een gesprek dat vaak alle kanten op kan gaan!

In deze workshop geven we je ook een stevige basis voor het kunnen coachen van je medewerkers ná het loopbaangesprek. Want zelfinzicht is één, maar er actief mee aan de slag gaan is minstens zo belangrijk. Jij kunt ze na onze workshop het juiste duwtje in de rug geven. Na afloop ga je naar huis met een rugzak vol coachingstips én het loopbaanankersspel.

Voor wie?
De workshop is voor HR adviseurs, P&O medewerkers en teamleiders

 

Offerte incompany workshop Lekker in je loopbaan

Het programma van de workshop en de invulling van de gekozen thema’s wordt altijd vooraf met de trainer besproken en op jouw wensen afgestemd. Vraag naar de mogelijkheden! De training wordt op maat bij jou op locatie aangeboden. De invulling is afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare tijd. In een telefonische intake kun je aangeven waar je de nadruk op wilt leggen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je vragen, bel met (030) 751 1785.