OR en onderhandelen

Vind je het ook wel eens lastig om tijdens een onderhandeling de sfeer goed te houden en tóch je punt binnen te halen? Of word je soms opeens geconfronteerd met nieuwe cijfers en feiten? Daar gaat je hele voorstel...

Dan is het fijn om te weten hoe je weer de grip kunt krijgen op de onderhandeling, op welke manier je het beste zo'n onderhandeling kunt beïnvloeden en welke stijl je kunt inzetten.
Tijdens de training OR en Onderhandelen gaan we daar op in!

Inhoud training OR en onderhandelen

In deze training krijg je inzicht in de verschillende elementen van een onderhandeling en hoe deze op elkaar inwerken. Je krijgt inzicht in je eigen voorkeursstijl en je leert welke stijlen je actief kunt toepassen als de situatie daarom vraagt.
Met behulp van voorbeelden uit de praktijk en je eigen ervaringen gaan we actief aan de slag, zodat jij voortaan de onderhandeling effectief kunt beïnvloeden!

Voor wie?
Voor OR-leden in de sectoren Overheid, Publieke Diensten, Zorg & Welzijn en Onderwijs.

 

Offerte incompany training OR en onderhandelen

We werken altijd op maat. Vraag naar de mogelijkheden! De training wordt op maat bij jou op locatie aangeboden. De invulling is afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare tijd. In een telefonische intake kun je aangeven waar je de nadruk op wilt leggen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel met (030) 751 1785.