Van werkdruk naar werkplezier

Heb jij het ook zo druk? Door de politieke agenda die veel onrust veroorzaakt in de gemeente, door de reorganisatie, de fusie van een aantal gemeenten, of door de decentralisaties.

Je voelt het, maar krijgt er maar geen grip op. Je merkt dat de werkdruk ook effect heeft op je werkplezier. Wat geeft jou deze werkdruk en wat geeft jou werkplezier? Zijn deze nog in balans met elkaar?

Inhoud training van werkdruk naar werkplezier

In deze training krijg je inzicht in jouw signalen voor werkdruk en werkplezier, waarom het soms zo moeilijk is om keuzes te maken en prioriteiten te stellen, wat je daar zelf aan kunt doen en leer je alles over timemanagement. Je ontdekt wat jouw manier van timemanagement is en je leert over alternatieven die je kunnen helpen om meer of beter grip te krijgen op de werkdruk die jij voelt.

Waar en wanneer?

Datum en tijdstip: nader te bepalen. Neem voor actuele informatie contact op met 030-751 1747 of infoacademie@cnv.nl
Locatie: CNV Kantoor, Tiberdreef 4, Utrecht

Voor wie?

Voor iedereen die werkzaam is in de sectoren Overheid en Publieke Diensten.

Kosten

Leden: €195,-
Niet-leden: €390,-

Aanmelden training van werkdruk naar werkplezier

Meld je hier aan of bel met (030) 751 1785.

Teamtraining van werkdruk naar werkplezier

Je kunt de training ook op maat met je hele team volgen, bij jou op locatie. De invulling is afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare tijd. In een telefonische intake kun je aangeven waar je de nadruk op wilt leggen en wat de leerdoelen van de groep zijn. De trainer stemt de inhoud en de duur van het programma daar op af. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en stuur een e-mail naar aanvraagacademie@cnv.nl of bel met (030) 751 1785.